Grad Brdo pri Kranju

SZGH ter SSMS in ZT organizirajo

Kongres Alpe-Adria-Donava (AAD)

Brdo pri Kranju, 20. in 21. oktober 2023

Kongres AAD

Spoštovani člani Slovenskega združenja za gastroenterologijo in hepatologijo (SZGH), obveščamo vas, da se bo v organizaciji SZGH in sekcije medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov (SSMS in ZT) v endoskopiji in gastroenterologiji, v času od 20. do 21. oktobra 2023, na Brdu pri Kranju odvijal kongres Alpe-Adria-Donava (AAD).

Kongres je namenjen seznanitvi z najnovejšimi dosežki na področju gastroenterologije, hepatologije, gastrointestinalne endoskopije in abdominalne kirurgije.

Prikazani bodo dosežki slovenskih zdravnikov s tega področja. Vse zainteresirane vabimo k aktivni udeležbi in pravočasni prijavi in pripravi abstraktov. Srečanje je mednarodno z vabljenimi predavatelji iz Združenih držav, Združenega kraljestva, Belgije, Nizozemske, Italije, kot tudi sosednjih regij.

V okviru srečanja se bodo organizirale tudi endoskopske delavnice in prikazali praktični primeri iz vsakodnevne prakse s fokusom na boleznih prebavil.

Srečanje je namenjeno vsem članicam in članom obeh združenj (SZGH in SSMS in ZT), družinskim zdravnikom in zainteresiranim specialistom drugih področij. Vabljeni so tudi naši kolegi iz sosednjih držav.

 

Pomembni datumi:

  • 1. 3. 2023:      Prvo obvestilo o srečanju AAD na spletnih straneh združenj.
  • 10. 4. 2023:    Objava preliminarnega programa srečanja in določitev načina prijave kot aktivni udeleženec, slušatelj, udeleženec na delavnicah.
  • 26. 6. 2023:    Drugo obvestilo in poziv k prijavi na kongres z možnostjo rezervacije prevoza, prenočišča.
  • 15. 9. 2023:    Dokončni program z objavo sprejetih abstraktov in poziv k prijavi na kongres z možnostjo rezervacije prevoza, prenočišča.
  • 20.–22.10.2023:    Kongres AAD na Brdu pri Kranju.

 

Milan Stefanovič, dr.med., AGAF

Predsednik SZGH

 

Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke.
Z vstopom na naše strani s piškotki soglašate.​