Politika zasebnosti

Opis namena in obsega obdelave osebnih podatkov​

Kdo smo

Naš naziv je Slovensko združenje za gastroenterologijo in hepatologijo oz. krajši naziv SZGH.

Naš spletni naslov je: https://szgh.si/wp.

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, pa tudi IP-naslov obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), se lahko zagotovi storitvi Gravatar, da preveri, ali ga uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj:
https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če nalagate slike na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi vdelanimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Piškotki

Če pustite komentar na našem spletnem mestu, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletne strani v piškotke. Ti so namenjeni vašemu udobju, da vam ni treba znova in znova vnašati svojih podatkov, ko pustite nov komentar ali sporočilo. Ti piškotki bodo aktivni eno leto.

Če obiščete našo stran za prijavo, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov za shranjevanje vaših podatkov za prijavo in možnosti prikaza zaslona. Piškotki za prijavo so aktivni dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete “Zapomni si me”, bo vaša prijava aktivno vztrajala dva tedna.
Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če članek uredite ali objavite, se v vaš brskalnik shrani dodaten piškotek. Ta piškotek ne vključuje osebnih podatkov in samo označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na popolnoma enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaše interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno  mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš IP naslov vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo morebitne nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na našem spletnem mestu, hranimo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu.
Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen svojega uporabniškega imena, ki ga ne morejo spremeniti). Vaše podatke vidijo in lahko tudi urejajo tudi skrbniki spletnega mesta.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali.
Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih hranimo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki smo jih dolžni hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarje obiskovalcev lahko preverite prek avtomatizirane storitve za odkrivanje neželene pošte.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Vaše podatke vidijo in lahko tudi urejajo skrbniki spletnega mesta.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov:

Z včlanitvijo v  Slovensko združenje za gastroenterologijo in hepatologijo se strinjate z obdelavo osebnih podatkov navedene v dopisu zgoraj. Osebni podatki se bodo uporabljali izključno samo za namene v okviru Slovenskega združenja za gastroenterologijo in hepatologijo, med drugim za obveščanje članov o dogodkih ali pomembnih obvestil.

Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke.
Z vstopom na naše strani s piškotki soglašate.​