Hotel VITA Dobrna

Kako izboljšati komunikacijo in varnost zaposlenih v zdravstvu

Strokovno srečanje

Zdravilišče Dobrna • 7. december 2024
Ljubljansko gastroenterološko društvo

PRO GASTRO LJUBLJANA

Japljeva 2, 1000 Ljubljana
v sodelovanju s Slovenskim združenjem za gastroenterologijo in hepatologijo
organizira strokovno srečanje z naslovom:

Kako izboljšati komunikacijo in varnost zaposlenih v zdravstvu

ki bo 7. decembra 2024 v Zdravilišču Dobrna, Dobrna 50, 3204 Dobrna.

Strokovno organizacijski odbor:
Štabuc B., Plut S., Kotar J.

Izbrani prispevki srečanja so lahko objavljeni v redni številki strokovne revije
Slovenian Journal of Gastroenterology - Gastroenterolog; Letnik 28, štev. 3, december 2024

Simpozij je namenjen gastroenterologom, specialistom družinske medicine, specialistom interne medicine, abdominalnim kirurgom, specializantom in študentom zadnjih letnikov študija na Medicinski fakulteti ter medicinskim sestram usmerjenim v gastroenterologijo.

Program

Moderatorjaprof. dr. Borut Štabuc, dr. med., Samo Plut, dr. med. 
09:00–10:00Ali lahko sami zmanjšamo tveganje za izgorelost – pogled psihiatra
 Prof. dr. Borut Škodlar, dr. med.
 Ali lahko sami zmanjšamo tveganje za izgorelost – pogled zdravnika družinske medicine
 Sara Unuk Tement, dr. med.
10:00 – 10:30Komunikacija zdravstvenih delavcev z bolniki in javnostjo
 Izr. prof. Maja Rus Makovec, dr. med.
10:30 – 11:00Kako lahko sami izboljšamo psihofizično počutje na delovnem mestu
 Anja Žonta Štabuc, dr. med.
11:00–11:15ODMOR
11:15–11:40Paliativna oskrba v gastroenterologiji – od ideje do realizacije
 Matic Koželj, dr. med., specialist gastroenterolog
11:40–12:10Pasti evtanazije
 Izr. prof. dr. Urh Grošelj, dr. med.

Prijave

Melita Šušmeljmelita.susmelj@kclj.si
Karin Pulevićkarin.pulevic@kclj.si

Za prijavo preko spleta prosimo izpolnite obrazec:

Splošne informacije

Na ZZS je bila posredovana vloga za dodelitev licenčnih točk!

Kotizacija:Kotizacije ni!

 

Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke.
Z vstopom na naše strani s piškotki soglašate.​